четвер, 19 вересня 2024 р.

 Спорт – це запорука здоров’я дитини, покращення її емоційного стану. У КЗ "ВЛ №6" зростають здорові та спортивні діти, у чому ми сьогодні переконались.

🔹Учителі Бондар І.І., Яремчук Т.А. провели спортивне свято для здобувачів освіти 4 класів провели показовий захід «Веселі старти», щоб діти емоційно та з користю для здоров’я провели час. Викладачі фізичної культури підготували цікаві, різноманітні естафети. Діти із задоволенням у командах працювали та брали участь у змаганнях.
🔹Усі учасники спортивних випробувань були нагороджені солодкими призами. Всі діти залишились задоволеними.


🔹Щоб навчити цінувати власне здоров’я, виховувати у школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спорту в нашому ліцеї щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень. Не винятком став і цей рік.
🔹Для учнів 2 класів вчителем фізкультури Яремчуком Тарасом Анатолійовичем були проведенні спортивні естафети.
Юні спортсмени проходили перевірки на спритність, швидкість, витривалість.
🔹На спортивному майданчику відчувався не лише дух перемоги, а й позитивні емоції, переживання та підтримка вболівальників. Призерів та переможців змагань нагороджено грамотами та смаколиками.


🔹Олімпійський тиждень в Україні — це щорічний захід, який об’єднує школярів, учителів та всіх прихильників спорту навколо ідей олімпійського руху.
🔹З метою сприяння розвитку олімпійського руху, 16.09.2024 р. для учнів 3-х класів було проведено спортивні змагання, на яких діти показали свою спритність, рішучість та командний дух.
🔹Не залишились без уваги команди вболівальників, які відповідаючи на запитання, отримували солодкі призи.
🔹Усі учасники змагань отримали позитивні емоції та незабутні враження, а також були нагороджені грамотами!