середа, 16 жовтня 2024 р.

🔹15 -16 жовтня в інформаційно-ресурсному центрі закладу відбулася літературна зустріч учнів 3-4 класів з Дар'єю Паламарчук - сучасною письменницею, поетесою та художницею.
🔹Діти познайомилися з творами авторки, помандрували в цікавий і незвіданий підводний
світ разом з літературними героями за допомогою живих сторінок книг.
Через особливий інтерактивний додаток давали команди для пса Зака, обирали інгредієнти для приготування українського борщу
🔹Діти дізналися про всі етапи народження книги, від написання тексту, до створення інтерактивних зображень, адже Дар'я сама ілюструє власні твори.
Зустріч була теплою та незабутньою.


 15 жовтня учні 3-Г класу відвідали Вінницький обласний Краєзнавчий музей. У рамках вивчення предмету «Я досліджую світ» здійснили захопливу подорож залами музею за темою «Археологічні знахідки». Діти мали можливість ознайомитися з експонатами, які розповідають про життя і побут наших пращурів, спробували видобувати вогонь за допомогою кресала та дерева, писали на графітних табличках та складали пазли. Але найбільші враження отримали учні від знайомства зі скелетом мамонта, знайденого на території нашої області. З неймовірними емоціями і новими знаннями діти повернулися до школи.



неділя, 13 жовтня 2024 р.

🔹Якщо ви маєте велику домашню бібліотеку або часто даєте почитати книги друзям і хочете бути впевненими, що вам їх повернуть: книжковий знак екслібрис-це те, що вам потрібно.

🔹Сьогодні учні 4-А класу завітали до шкільної бібліотеки на майстерку з виготовлення власного екслібрису. Вікторія Фурман та Олена Павловська розповіли дітям про історію виникнення екслібрисів, познайомили з екслібрисами відомих українців.

🔹Під час майстер класу діти виготовити особисті екслібриси та позначили ними власні книги.