неділю, 23 квітня 2023 р.

 Антуана де Сент-Екзюпері говорив: "Є таке правило: прокинувся зранку, одягнувся – ретельно прибери свою планету..." Цей вислів, що став афоризмом, можна продовжити: "А краще – не сміти". Якби це просте правило виконувалося, не виростали б гори побутового сміття, пластикових пляшок, одноразового посуду, не забруднювалися наші подвір'я та вулиці. Сьогодні, коли виробництво різноманітних упаковок невпинно зростає, а використана упаковка відразу перетворюється на непотріб, потрібно навчитися роздільно збирати сміття та відбирати придатне для переробки.

🔹
У нашому житті охорона природи має надзвичайно важливе значення. Людська діяльність часто приводить до забруднення природнього середовища, зменшення чисельності тварин.
🔹
19 квітня учні 1-Д класу презентували дослідницько-науковий проєкт на тему «Збережемо Землю разом!»
🔹
У рамках проєкту першокласники з‘ясували, яка діяльність людини приводить до забруднення природнього середовища, та чому відбувається зменшення чисельності тварин та рослин.
🔹
Цікавим видом роботи було дослідження різновидів побутового сміття та його сортування у спеціальні баки. Крилатики задоволені та змотивовані на подальшу дослідницьку роботу.




Немає коментарів:

Дописати коментар