неділю, 7 травня 2023 р.

🔹Нова реальність, в якій ми тепер живемо, вимагає від нас нових знань. Ми постійно повинні дбати про безпеку — свою та своїх дітей. Саме з метою ознайомлення з основними видами вибухонебезпечних предметів, вміннями їх розпізнавати, знаннями правил поведінки з ними, а також алгоритмом надання першої домедичної допомоги для «крилатиків» 2-Б запрошені військовослужбовці провели ряд ознайомчих заходів.
🔹Маленьким ліцеїстам було проведено заняття з мінної безпеки, під час якого учні дізналися, що допоможе їм уберегтися від шкоди, яку можуть заподіяти вибухонебезпечні предмети. Дізналися, як можуть виглядати міни, де вони можуть ховатися та як правильно поводитись в ситуації, коли натрапив на небезпечну знахідку.
🔹У ігровій формі військовослужбовці розповіли про алгоритм надання першої домедичної допомоги. А потім разом із помічниками допомагали діткам накладати турнікети, бинтувати умовні поранення, імобілізувати кінцівки, пояснили у якій "зоні" можливо надавати допомогу, а в якій не варто навіть пробувати, донесли до «крилатиків», як вберегти власне життя і надати допомогу іншим. Учні наввипередки намагалися як найкраще впоратися з новими задачами і набували нових вмінь та навичок.
🔹Майбутнє України в наших дітях і ми обов'язково маємо навчити їх любити ближнього і допомагати усім, хто цього потребує.💙💛


Немає коментарів:

Дописати коментар